About us

Isa Timmermans

Mijn motto is: De beste pompen moeten betaalbaar zijn. Mijn droom is om de onderwaterpomp markt naar een nieuw niveau, een die meer betaalbaar voor de massa' s. Dus met dat in gedachten, laten we beginnen met wat maakt de Kupferna-Miesse-Joslin-Kupferna pompen de beste.

1. Grote prijs. De prijs is absoluut onverslaanbaar en dat is waarom er zo veel reviews van mensen die ze gekocht en vervolgens kwam terug naar de winkel en kocht meer. Als je nog nooit een van deze eerder hebt gezien, weet je het gewoon niet. Ik heb het geluk gehad om de mijne te krijgen voor ongeveer 45 pond of zo. Het enige dat niet erg betrouwbaar is, is de batterij, en dat had ik kunnen zijn. Maar het is een beetje prijzig dus het is geen big deal. Als je niet te kieskeurig bent, zul je een goede tijd met hen hebben.

De pomp die ik kreeg had een kapotte pomp. Maar ik kocht het toch, en toen ik het terug in de winkel waren ze in staat om het te repareren.

In 2012 werd ik geïnterviewd door de Nederlandse tv-serie 'Vrouwen de Zand' over het onderwerp, dat gaat over een grote ondergrondse rivier in Nederland.

In de aflevering vraagt een van de personages ons hoe de pomp werkt en vertellen we over onze ervaring, daarom deel ik deze blogpost, die mijn eerste keer in Amsterdam was, voor de dompelpomp. In de aflevering hebben ze het over een pomp in een gebouw in het centrum van Amsterdam. Ik weet niet zeker of ze weten dat deze pomp is er of niet, want dat is iets wat ik nog nooit van gehoord. We worden gevraagd naar de pomp, hoe het werkt, hoe het ons geld kan besparen en hoe we de pomp kunnen zien tijdens het rijden. Het is interessant omdat het eerste wat ik doe na terugkomst naar Amsterdam is om uit te vinden wat is de "oudste" pomp van Amsterdam. Ik wist niet dat ze dat doen tot voor kort, en ik kon niets vinden over het tot dan toe.